Показати на сторінці
Сортувати по
 GRID   LIST 

Міжкімнатні двері Термінус – шпоновані конструкції підвищеної міцності

Компанія Terminus – це український виробник дверей, що посідає помітну позицію на міжнародному ринку вже протягом 15 років. Компанія виготовляє полотна, використовуючи сучасну інноваційну техніку від провідних виробників Європи. В цій статті розповімо про 5 переваг моделей Terminus.

View more

Міжкімнатні двері двостулкові: обираємо за розміром і матеріалом

Двостулкові двері мають ширину 1190-1512 мм і висоту до 2400 мм. «Подвійні» двері складаються з двох полотен однакового розміру, а широкі конструкції з полотнами різного розміру називаються полуторними. Найчастіше одна зі стулок подвійних чи полуторних дверей фіксується у проймі. 

View more

Міжкімнатні двері Корфад з екошпону – переваги українського виробника

Компанія Корфад – це український виробник екошпонованих полотен. Полотна Корфад виготовляють із соснової деревини, а зовні обшивають якісним покриттям «Lamitex», що складається з відходів деревного виробництва з додаванням водостійких речовин.

View more

Корфад – міжкімнатні двері з екошпону

Шпон – це натуральне покриття, виготовлене із пресованих волокон деревини. Листовий матеріал надійно  захищає каркас полотна від хімічних речовин та механічних пошкоджень, проте він дуже швидко розшаровується через вплив вологи.

View more
Показати на сторінці
Сортувати по
Загружается...